Начало, Смарт брави ASD , устройства и софтуер

TTLock APP #SmartlockASD – най-доброто решение за интелигентен контрол на достъпа създавано до сега.

Продължение на  TTLock – облачна платформа за Контрол на достъпа – “Smart lock” 

Няма друго приложение за смарт брави с максимална оценка в Google Play –  5 звезди   сред  над 500 000 потребители  в глобален мащаб – оценката е от над 1350 потребители в  България.

TTLock smart lock платформата  е  създадена с идеята за простота, интуитивност и достъпност за всеки. Изградете контрол на достъпа на врата „сам” за 15 минути – това е напълно постижимо вече!

Ако потърсите в Google play или App Store:

TTLock APP е не само приложение за достъп (отключване)  и проследяване на достъпа използвайки  телефон и web ,  каквито са приложенията за смарт брави най-популярни с над 100 000 сваляния като :

NUKI smart lock, Danalock , YALE access , Tedee  се приложения за смарт брави  ориентирани за лесна интеграция към системи за умен дом ( SmartThings, Apple Homekit, Hubitat, Fibaro и др.)  , макар да предлагат и собствени приложения. Достъпа (отключването)  се осъществява предимно от телефона и опциите за споделяне (даване на достъп) на дигитален ключ – ekey се ограничават до технологично интелигентни хора, което лимитира   използване на тези смарт брави за апартаменти и имоти под наем.

TTLock e платформа даваща много повече :  Отдалечно отключване и управление на достъпа от администратор , eKey за отключване с телефона, както горните смарт брави  плюс:   безконтактни RFID  карти и чипове – най-масовите дигитални ключове за идентификация на потребител.  . Пръстов отпечатък – уникален дигитален ключ които не може да се загуби или сподели. Парола по известна като  ПИН  код за отключване на брави – технология направила революция с удобството си за кратковременно отдаване на имоти под наем  чрез Интернет платформите AirBnb ,  Booking  и много други. QR код – достъп с телефон ( но без инсталиране на приложение и регистрация ) или разпечатка – изключително удобно за  контрол на достъпа до  събития , както и информация за посещаемостта   – нова функционалност очакваите скоро повече.

TTLock е безплатна платформа за потребителите. Резонен е въпроса как се финансира . Отговора е прост : от продажба на хардуер на производителите на смарт брави и устройства , както и абонамент за професионално споделяне на дигитални ключове  – директно от приложението или web интерфейса на платформата. Потребителите могат да споделят ( изпращат)   e-key и пароли ( ПИН код)  безплатно и неограничено използвайки собствени комуникационни канали  -email, sms,   Viber , WhatsApp, Telegram, Messenger и други .

Интерфейса на TTLock App за  управление на едно смарт устройство  смарт брава или контролер изглежда така:

 

Основен интерфейс TTlock app

TTlock app интерфейс за управление

Забележително интуитивен интерфейс и простота на управление на множество смарт устройства за достъп прави TTLock + #smartlockASD e най-доброто решение за контрол на достъпа  за вашите: 
апартаменти под наем ,къщи за гости , семейни хотели , хотели без 24 часова рецепция. конферентни зали , вашия дом или офис , малки офис центрове , тоалетни в ресторанти , бензиностанции , лекарски кабинети , кантори и много други.

Повече за това как работи приложението TTLock APP вижте нашите видео уроци тук:

TTLock  web интерфейс.  Това е още една огромна възаможност за управление на системи с много устройства -смарт брави и контролери.  Макар да е достъпен 
дори за едно смарт устройство и за всеки потребител с регистриран през приложението акаунт , този интерфейс се използва предимно за управление на достъпа до
 повече врати например : хотел , офис център, спортни центрове и др.  Реализира се чрез компютър свързан с интернет на  рецепция или от офис.

Най-модерната функционалност на TTLock  е създаване на динамичнаа парола за достъп в хотели без денонощна рецепция и апартхотели :

Устройствата – Смарт брави и контролери  ASD  са на много    достъпни цени  , което позволява  различни решения за достъп с едни и същи устройства.  Линк към е-магазина тук.

За прочелите до края статията имаме награда карта за отстъпка 10%, която можете да регистрирате с този линк : https://eshop.asdbg.com/grab-a-card/82/