Danalock V3

Danalock V3 – Smartlock ASD : добавена интелигентност , удобства , сигурност за вашата входна врата.

С Danalock V3 , вие може лесно да повишите сигурността на заключващата система , чрез избор на високо сигурна ключалка  и същевременно да добавите смарт функции.

Системата се състои от смарт мотор ( Smart drive ) със сменяеми  литиеви батерии + механична ключалка ( секретен патрон) с висока сигурност по избор на клиента.  Монтажът  е чрез замяна на съществуващия секретен патрон   и в повечето случай е осъществимо самостоятелно от клиента –DIY.

Смарт мотора Danalock V3 е достатъчно мощен да задвижва многоточкови заключващи системи с лостове.

Danalock V3 работи,  както самостоятелно- версия BT  чрез приложението Danalock App,

така и като част от системи за умен дом с протоколи за връзка HomeKit , Zigbee, Z-Wave към хъб.

Сигурност и удобство в едно  :

  1. Висока сигурност на механичния патрон ( имате опция да изберете нивото) и криптиран 256bit комуникационен протокол – банково ниво.
  2. Автоматично заключване след влизане у дома . Сигурността е гарантирана , без ваша намеса – независимо дали някой от домакинството е пропуснал да заключи, когато се е прибрал ( функция Auto Lock)
  3. Отключване -заключване с докосване ( Auto assistant )  –  Особено удобно за механични системи с  четири оборота .
  4. Отключване с телефон – телефона е винаги под ръка. 
  5. Отключване  при приближаване – “Bluetooth” идентификация . Тъй като телефона е вече е  неотменна част от ‘ тялото” , Danalock V3 ще осъществи комуникация  с вашия телефон ( ако функцията ” Auto unlock” е включена) и ако разпознае дигитален ключ  ( права за достъп) , вратата ще бъде отключена точно, когато се озовете пред нея.
  6. Опция отдалечено управлениe  “Danabridge V3” – дава възможност на собственика ( администратора) от всякъде и по всяко време да раздава и отнема “дигитални ключове ” ( права) , отдалечено отключване и информация за всички събития по час и дата.

Необходимо условие е безжичен интернет  WIFI .

 

 

 

 

 

7.  Опция за отключване с парола – Безжична клавиатура “Danapad V3” – с това разширение на системата  се постига комбинация от смарт брава с класически контрол на достъп с код -парола.

Вижте и кратко презентационно видео тук:

Вижте реални клентски проекти в нашия youtube channel  https://www.youtube.com/channel/UCYSqCi_z_HKCXT9rUKRtYrA 

За повече информация се свържете с нас.