Начало

Смарт контрол на достъп за хотели от ASD BG. Хотелски брави и контролери, Модерна и безжична- WIFI oнлайн система. Самонастаняване с код , e-key -Self checking!

Позволява управление и контрол от различни места на един хотел  или много хотели от едно място. 

ASD BG предлага  класически хотелски електронни брави и софтуер за тях , но  препоръчваме   модерно online смарт решение  без „жици“  Bluetooth / WIFI  свързаност и управление APP+WEB   TTLock / TTHotel.

Вместо специализирано преносимо устройство ( програматор )

Programer

за програмиране и извличане на информация от бравите , ние използваме смарт телефон или таблет , за инициализиране на бравите и свързването им безжично към безплатен(за всички основни фикции)  облачен сървър TTLock .

Вижте интетфейса на TTLock APP:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Цялото управление и контрол на една смарт брава може да се извършва от едно или няколко мобилни устройства  ( телефон , таблет). За малки семейни хотели е напълно достатъчно , особено без 24/7 рецепция.  За големи хотели мобилни устройства могат да се използват за контрол и проследяване на почистване , настаняване, обслужване , ремонти.

Предвидено е управление от PC с WEB акаунт. С този акаунт могат да се правят всички операции по даване и отнемане на достъп , както четене на записи на събития като , издаване на карта, парола или друг достъп, кой и кога отварял . За издаване на карти  за достъп до стая е необходим енкодер. Вижтте WEB интерфейса на TTLock:

WEB TTLock

В случай че хотела използва   PMS –“Clock”   имаме вече разработена интеграция  и всички операции по издаване и управление на достъпа с карти ще се извършва от PMS.  При желание можем да предложим интеграция с CREATO или други PMS хотелски софтуер.

Ако хотела не е внедрил професионален PMS можем да предложим безплатен ( за основни функции) Light PMS TT HOTEL. вижте интерфейса :

TTHotel

Какво повече дава ТТ Hotel от TT Lock ?

Освен управление на достъпа до стайте , включва :

  1. Поддръжка на енергоспестители – тока се включва от карта с достъп до конкретна стая.
  2. Поддръжка на контролери за асансьори
  3. Справки заети/ свободни стай , стай за почистване , ремонт , стаи предстоящо освобождаване.
  4. Справка за гостите в момента
  5. Справка за персонала по роли – Управител, рецепционист, камериерка, поддръжка , други

Като цяло TTHotel е доста по сложен за  внедряване , но може по лесно да управлява от една рецепция няколко сгради за настаняване или  Спортни/СПА центрове.

 

Смарт брави, контролери, енергоспетители за хотели.

  1. Електронни брави с механична част EU стандарт . Това позволява да замените механична част – брава дори с покупка в железарията.  Аварииният секретен патрон също е стандартен за лесна замяна при нужда , позволяващ  използването на стаята за гости с ключ вместо карта при повреда, без да се налага преместване на гостите в друга стая.  Нашето премиум предложение е модел ASD H61A  – елегантен дизаин от неръждама стомана матирана .  Може да се компектова със стандартна секретна брава или антипаник . Секретен патрон за аварийно използване – размера и асиметрията  се определя от конструкцията на вратата.

    Смарт брава ASD H61А

 

Реален хотелски проект с ASD H61B-Линк.

Нашето бюджетно предложение е ASD H15A  комплектована с малка механична брава за вкопаване тип дедболт.

ASD H15B

Брава икономична за смарт дръжка

 

 

Смарт дръжки ASD H15A са икономичен хотелски вариант без сензор за пръстов отпечатък за разлика от ASD H15B.  Освен икономичен вариант -комплектоване с брава тип “дедболт”  има различни опции за работа със стандартна или антипаник секретна брава за патрон.   Това решение дава възможност в авариини ситуации бравата да се използва  неограничено време със секретен ключ. 

ASD H15B cylinder lock

H15B – Akord

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Шлюз – Smart Gateway G2 – Свързва безжично -WIFI  смарт бравите с интернет  и прави хотелската  система , достъпна от различни места и устройства , за даване на достъп или контрол на процесите. Към един шлюз могат да се свържат няколко  смарт брави .

Енкодер – програмира картите за достъп на рецепция .

TTLock encoder E3

Основни предимства на  новата хотелска технология ТТ Lock – Hotel , облачно базирана услуга :

  1. Достъп и управление на системата през WEB и телефон от различни места.
  2. Прекратяване на достъп от рецепция ( изтриване на карта , парола ) без да се ходи до бравата.
  3. Четене записи по всяко време и от всякъде  без да се свалят от бравата , позволява контрол на персонала  срещу злоупотреба , почистване , ремонт.
  4. Винаги синхронизиран часовник на бравата
  5. Отдалечено отваряне при нужда – например за вход, бариера, гараж
  6. Активиране режим преминаване отдалечено – достъпа е свободен за зададен период – конферентни зали , заведения , спортни и СПА центрове .
  7. Нотификаци при всяко отваряне .
  8. Упълномощаване на администратори
  9. Self check in – самонастаняване с e-key или парола ( код) за достъп до стаята
  10. Дублиране на връзката – една брава може да е свързана към няколко шлюза
  11. Лични карти за достъп за лоялни или ВИП гости  . Картата ( брандирана с рекламни послания  ) остава в госта  и може да му се  даде достъп до същата стая при резервация.
  12. Лесна инсталация – предварително настроена система – на собствен или предоставен имейл
  13. Лесна отдалечена поддръжка
  14. При повреда лесно трансфериране на всички настройки и достъп на нова брава
  15. Claud -система – не е нужна поддръжка и редовен бекъп на база данни
  16. Ниска цена на картите за гостите  – може да се поръчат от всякъде
  17. Пълен контрол над системата от собственика    24/7 .

 

Единствен Недостатък  на ТТ Lock /Hotel онлайн система особено за хотели  с 24/7 рецепция е затруднената работа на системата за достъп,  когато прекъсне интернет връзката.  

В очакване за настаняване.

 

Макар в днешно време наличието на добър WIFI интернет за един хотел да е стандарт за качество ,  някой хотели  имат проблеми с прекъсване или покритието на сигнала до всички стай за гости.  Макар да има много опции за достъп с предварително дефинирани карти , или дефиниране в момента на настаняване  с мобилно устройство с Bluetooth връзка до стаята, при чести и особено продължителни прекъсвания на  интернет ние препоръчваме класическа безкабелна “Stand Alone”  или офлайн хотелска система брави, особено за хотели с над 100 стай за гости

Класически Хотелски Брави с RFID карти в система “Stand Alone” – самостоятелна офлайн система

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ASD BG  предлагаме три типа класически системи “G “ , “O” „ O-NFC”

  1. Картите за система ASD G са криптирани предварително от производителя на бравите и е необходимо да се предвиди  необходимия брой при  доставката на бравите.  Допълнителни доставки са възможни на партиди над 100 броя, с куриер като времето за доставка е минимум 20  дни. Предимство на тази система е лесната поддръжка. Недостатък е трудна интеграция на карти от други устройства и системи, по-висока цена на самите карти, и нужда от запас на карти при загубване.
  2. Картите  за система “ASD O” , се криптират на място в хотела преди да се използват. Това позволява закупуване на карти от различни доставчици в България, по всяко време. Предимство на системата е голямата гъвкавост , лесна интеграция с други картови системи , без нужда от голям запас на  карти , по-ниска цена за карта при едни и същи количества на покупка. Недостатък е допълнителната операция, а често и техническа поддръжка  за криптиране преди да се използват от системата.
  3. Система „ASD O-NFC” e модерно решение за офлайн системи, съчетаващо предимството на облачни онлайн системи  с независимостта на системата от интернет. Телефон с инсталирано приложение чрез безопасна NFC комуникация с хотелска брава може да прави следното:

За повече  информация: 0878 900 401 , info@akkon-bg.com

За Хотели специални оферти!  Запитайте  по имейл .  Необходима следната информация:

Име на хотела и локация , фирма собственик.

Монтажа  на нови или съществуващи врати ?

Име и мобилен телефон за връзка.

За посредници – инсталатори -партньорски условия.

 

За текущи или бъдещи проекти моля резервирайте час за среща,  като ни изпратите  имейл с контактни данни 

 

 

 

 

 

 

Related Posts