HELP- Помощ за клиента, Начало

Помощ при определяне на подходящата смарт брава ASD за монтаж на съществуваща врата.

 

Ако сте решили да оборудвате вашата нова врата със Смарт  брава ASD  тази статия не е за вас.  Просто поръчвате смарт брава ASD с дизайн , който ви допада и производителят на вратата ще я монтира. Виже всички модели на този линк. 

Ние препоръчваме  елегантните решения ASD S31A и ASD S31B за AL/PVC  врати комплект с антипаник брави 35/85 . ASD  H61B за дървени и метални врати комплектовани с антипаник брави 60/85 , 55/72 или 50/72 . Изработени от неръждаема стомана те са изключително здрави и същевременно  модерен дизайн с цвят матиран инокс .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ако обаче вие желаете да направите “интелигентна” съществуваща врата със замяна на механичната брава със смарт брава ASD ,  тогава   се нуждаете от нашата помощ за избора. Предварителен разговор по телефона винаги е полезен, но за да гарантираме съвместимост ни трябва снимкова информация и три важни размера, което в 90% от случайте ще избегне оглед – платена услуга , която също предостaвяме.

Подробно :

  1. Снимки – Общ план на вратата от вън от вътре. Близък план на брава от вън от вътре , челно -резетата и насрещник.

 

 

 

 

 

Това са примери на снимките, който ще ни ориентират за възможностите за смарт решение за тази врата. На тази врата е реализирано решение с “TTLock смарт ключалка с RFID чипове ( карти) , ПИН код и пръстов отпечатък за монтаж на мястото на патрона на вратата цвят сребро- ASD C11/60 silv

  • Това обикновено е решение възможно за почти всички дървени и метални брави, когато съществуващата дръжка е с цяла планка (шилд) . Малък недостатък на това решение е, че електронната глава се носи от ротора на патрона ( ключалката),  поради което не е толкова стабилна но това не се отразява на функционалността.
  • Когато дръжката и патрона са с отделни розетки или розетка и бронировка , то тогава може да се използва варианта

“TTLock смарт ключалка с RFID чипове ( карти) , ПИН код и пръстов отпечатък за монтаж на мястото на патрона на вратата цвят сребро- ASD N11/60 silv” 

Пример :

В този случай електронната глава се закрепва с два проходни винта към вътрешната розетка с ръкохватка , което я прави изключително стабилна.

И двата варианта са от типа DYI ( Do It Yourselves) или направи си сам , поради простота на монтажа и липса на влияние на другите компоненти на съществуващата механична ключалка.

Другото предимство на тези смарт ключалки е че управляват и двете точки на заключване на съществуващата брава , което дава и по-голяма сигурност.

2. Вземете правилните размери. 

За монтаж на смарт брави с шилдове и използването на антипаник механична брава са ни необходими три основни размера.

  • Между центъра на ключалката и центъра на дръжката размер “C” :

  • Между края на крилото и центъра на ключалката  (дръжката) размер “B”:

 

  • Дебелината на крилото размер “Т “:

 

 

 

 

3. Изпратете вашите снимки чрез Viber , WhatsApp 0878900401 или на имейл support@akkon-bg.com и ние ще ви върнем линкове на подходящите за вас смарт брави ASD , с консултация по телефона.

Размер “C “ има значение при избора на вариант на модели : ASD S31A, ASD 31B, ASD H61B

Размер “C” и “B”  имат значение при избора на антипаник брава 

Размер “Т”  има значение за размера и асиметрията на патрона ( секретната ключалка) :

Може са се възползвате и от нашата премиум поддръжка чрез участието в нашата програма “SIP” . Ще получите 15% отстъпка от цената на продукти смарт  ,  персонален консултат за инсталацията и внедряването на продукта, и възможност да върнете продукта дори след като сте го използвали до 30 дни , ако не покрие очакванията ви. Повече за програма SIP тук.

Консултация за съвместимост също може да получите от близкия до вас ключар. Той  би могъл  да извърши и физическия монтаж с помощ по телефона от нас ( след предварителна заявка) .  Инсталацията на апликацията TTLock е интуитивна , преведена от нас на български език  и “smartphone” поколението би се справило без затруднения , което покрива по голямата част от семействата. Ние сме разработили подробна инструкция на български език  за инсталация на приложението TTLock и е на разположение онлайн тук. Изисква парола за отваряне на файла , която ние предоставяме по телефон на всички наши клиенти и партньори.

Ние стартирахме програма за обучение  и изграждане на дилърска и сервизна мрежа в България, на регионален принцип. Началото е сложено и вижте структурата с линка тук. Каним всички, който имат интерес да се включат могат да видят секция Партньорска програма за дистрибуция ASD BG CLUB  

Присъединете се и към нашата млада  публична фейсбук група  Samarlock ASD и участвайте в дискусии. 

Очакваме Ви като клиенти и партньори сега!

Румен Андреев