Смарт брави ASD , устройства и софтуер

Смарт брави ASD S31 85/92 мм приложими и за AL, PVC , врати и дограми.

Смарт брава ASD S31

Елегантна и универсална смарт брава   подходяща дори за тесните алуминиеви и ПВЦ профили. Реализирате контрол на достъп  без окабеляване, захранване, конролери , четци  бързо и лесно , дори самостоятелно ( DYI) . Управлението и настройката на права ( дигитални ключове) е интуитивно  с приложение на български език  TTLock или Tuya.

Подходяща както за нови врати , така и за монтаж на съществуващи врати с алуминивеви или пвц профили.

Може да се използва съществуващата механична брава,  като заключването респективно отключването ще се осъществява само с горния скосен език  или да се замени с антипаник брава ( опция), при която дръжката ще управлява двете резета.

Механичните антипаник брави които предалагаме са 85/35 мм и 85/60 мм и за плъзгащи врати 85/28 мм

 

Механични антипаник брави за ASD S31

Двете резета се задействат, както от дръжката, така и от патрона.

 

 

 

 

 

 

 

Как работи: Външната дръжка е свободна ( неактивна) до използването на електронен (дигитален) ключ който може да бъде:   код ( парола) , карти/чипове, пръстов отпечатък , телефон/ таблет.  Собственикът ( администраторът) раздава и отнема тези ключове със своя телефон за секунди , както може и да упълномощи други за това. След прилагане на дигитален ключ , ако смарт бравата го разпознае дръжката става активна както, всяка дръжка и може да прибере резето ( резетата за антипаник механичната брава).

За всяко оторизирано  отваряне собственика ( администратора) , ще бъде известен на телефона си с информация за използвания дигитален ключ и притежателя му , с регистрация на точен час на събитието.  Бравата се замозаключва автоматично ( дръжката става неактивна)  след изтичане на зададено от администратора време , ( по подразбиране 5 секунди след отваряне ) но това не винаги е гаранция , че вратата е затворена макар за всички подобни врати да е предвиден автомат за затварането и. Дали поради отслабнала  сила на автомата  или умишлено подпиране на вратата тя може да остане отворена , макар бравата да е заключена. Така че собственика има информация по всяко време за състоянието ( отворено/затворено)  на смарт брава ASD S31 , но не и за състоянието на вратата. За да има и този контрол към бравата следва да се добави  WIFI смарт датчик ( оскъпяване около 10% ) . при което собственика ще има информация и за състоянието на вратата – отворна/затворена. 

 

 

Приложение :

Решение за врати на  общи части, офиси, имоти под наем (Airbnb) ,къщи за гости, семейни хотели, домове където децата често губят ключове ( премахване на загубен дигитален ключ е за секунди) или ползвате хигиенен или друг поддържащ персонал.  Лекарски кабинети за преглед на пациенти в клиники. Нотариални кантори. Адвокатски кантори. Складови помещения. Фитнес зали. Спа центрове.  Тоалетни в безиностанции , кафенета , ресторанти , барове , обществени сгради, клиники и др.

 

Кратка видео презентация: 

Ценова информация и поръчки на адрес : https://eshop.asdbg.com/products/category/372/

Специални цени за производители на врати и дограма.

Набираме  дистрибутори , сервизни фирми и техници. Предлагаме обучение , техническа и търговска подкрепа. Тел: 0878 660577 

Вижте и нашите видео уроци за TTLock APP  за да разберете,  колко е достъпно и лесно управлението  на смарт брави ASD:

 

 

За да получавате нотификации за нашите нови статии се абонирайте!

[email-subscribers-form id=”1″]

 

Related Posts