Умен дом - ASD решения за сигурност

ASD смарт, WIFI соларна HD видеокамера , Tuya, IP66

Соларна видеокамера

Предстaвяме нов смарт секюрити продукт : DYI , HD Видеокамера без никакво окабеляване . Сигналът се предава WiFI , а захранването е мощна 6000 mAh литиево йонна батерия, която се зарежда от соларен панел 5V/1A.  Видеокартина и звук на вашия телефон , с възможност за разговор в реално време. PIR датчик засича движение на хора 10 м пред нея , прави снимка и изпраща аларма до вашия телефон. Лесен самостоятелен монтаж и настройка.

Видеокамерата, чрез приложение за умен дом Tuya smart / Smart Life може да се инсталира навсякъде, бързо и лесно . Мощната Li-Ion батерия 6000 mAh , и ниската консумация  осигуряват до 1 месец работа в режим постоянен запис и комуникация и месеци в режим на активиране при засичане на движение. Включвайки соларния панел за зареждане на батерията , осигурява непрекъсваема работа години наред.

Най-същественото предимство на тази смарт видеокамера е споделяне достъпа до нея с други членове от домакинството или служител в офиса. Практически може да се следи в реално време или преглеждат записите от неограничен брой телефони, стига да не се прави едновременно. 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. У дома или в офиса камератата може да се мести където е необходимо, а широкоъгълната оптика позволява голям обхват на картината и  видимост в малки пространства.
  2. В кварталния магазин може да контролирате кражби в работно време и да я използвате за охрана през ноща самостоятелно или в комбинация с други смарт сензори – магнитни, шокови, за движение. Получавайки аларма на вашия телефон с камерата може да видите нахлуване и повикате полиция.
  3. Пред входната врата . След позвъняване можете да видите посетителя и дори да говорите с него от вашия телефон използвайки говорителя и микрофона на камерата.
  4. В автомобила,  като видеорегистратор или запис на семейно пътуване.

 

 

 

 

 

И много други приложения за видеозапис, наблюдение в реално време с HD качество от вашия телефон или всеки друг телефон на който сте дали достъп до камерата .

Разглеждане на записите записани в SD картата  или на облака ( облачният запис изисква абонамент) , може да стане и без наличие на интернет връзка с дирекна безжична връзка с камерата. Въпреки малките рзамери камерата осигурява HD , качество на запис и наблюдение .Водозащитена!

 

 

 

 

 

 

 

 

Естествено най-важната функция на видеокамерата е детекция на човешко движение нощем, в близост до вашата входна врата или прозорци. Нощната видеокартина и е свисоко качество както вътре така и от вън. Зареждането от светлината денем, осигурява непръкъсваема независима от тока в имота работа.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Не на последно място е малкия солараен панел с който е комлектована камерата. Само 120*180 мм с тегло 250 грама , кабел с микро USB  е лесно преносим.

 

 

 

 

 

 

 

 

Технически параметри:

Размери : 94/60/60 мм,

Тегло камера : 250 грама с батерията

Защита от прах и вода : IP66 – за външно и вътрешно приложение

Резолюция: 720X1280 , 1920X1080

Скорост на видеото : адаптивна

Ъгъл на видимост: 135-165 ° .

Поддържан капацитет на Mini SD карта памет  до 128 GB

Аудио: Вграден високоговорител и микрофон

WiFi режим: 2.4GHz 802.11n/g/n

Захранване: DC 5V Батерия: Акумулаторна батерия 18650 – Li-Ion 6000 mAh

Соларен панел : 120X180 mm, 250 грама, с кабел 2.5 м , микрo USB , 5V/1 A

Разпознаване на движение: PIR сензор

Метод на запис: SD карта с памет/ облачно съхранение

Консумирана мощност: в режим на готовност 200uA, работещ 260mA.

 

За ценова информация посетете нашия е-магазин : https://eshop.asdbg.com/products/info/3167/

 

 

 

 

Related Posts