Смарт брави ASD , устройства и софтуер

TTLock APP – Контрол на достъпа “Smartlock” от вашия телефон

Основен интерфейс TTlock app

Управлявате  TTLock смарт брави , контролери  удобно и бързо. Давате / отнемате достъп, отключвате /заключвате за секунди от всяка точка на света. Получавате нотификация за всяко отваране за секунди и кой е потребителя.  Имате достъп до историята на отварянията по потребители, дата и час. Аларма незабавна , когато някой се опита да разголоби TTLock смарт устройство. И всичко това с вашия телефон – при това без абонаменти такси и други разходи.  Приложението е безплатно и  преведено от нас на български език  , а инестицията в смарт четец-контролер  или смарт брава ASD е между  158 и 350 лв . Звучи невороятно нали ? 

Какво е нужно да проверите дали това е реално:

  1. Купувате TTLock смарт четец – конрлолер за 158, лв или TTlock смарт патрон за 280 лв , или смарт брава за 307 лв.
  2. Ако искате отдалечено управление купувате TTLock Gateway( Шлюз) за отдалечено управление на устройства TTLock -ASD G2 за 70 лв
  3. Инсталирате TTLock App  и нашия разказ за приложението започва :

Инсталиране :

Приложението TTLock  е достъпно за безлатно сваляне  за Google play и App Store. Намерете или сканираите QR кода.

След като инсталирате приложението ще трябва да си създадете профил в “облака”  на TTLock , като потребителското име може да бъде вашият имейл , така и номера на вашия смартфон.  В единият случай ще получавате  съобщенията от сървъра  (когато приложението не е онлайн ) като имейл а в другия като  SMS . Например при забравена парола или  начална инициализация.

Регистрaция / Вход в приложението за мобилни устройства :

Ако нямате валидна регистрация е нужно да се създаде такава от бутона „РЕГИСТРИРАНЕ” . След което трябва да се избере дали чрез телефон или e-mail да се регистрирате в приложението.

Регистрация

След регистрация и вход трабва да добавите поне едно TTLock смарт устройство  чрез “Добавете Брава”

 

В зависимост от устройството което добавите , ще изгрее интерфейс с огромни функциоанлности , за които ще ви разкажем в следващия ни пост скоро.

Ако ви е интересно и искате да научавате за нашите постове , когато се публикуват следваите ни във  Facebook , Linkedin, Twitter

Автор

Румен Андреев

Related Posts