Заключващи системи

Секретни ключалки KABA Penta -Върхова сигурност и защита.

Секретните патрони ( ключалки) за брави на dormakaba серия KABA Penta , са технологичен връх в тази област:
  • Невиждана до сега секретност (брой комбинации на ключа) 867 трилиона, малък и удобен ключ с фактическа невъзможност за копирането му извън производителя dormakaba – световен лидер в това производство. Декодирането и отключване без оригинален ключ – практически невъзможно!
  • До 30 броя  химически усилени стоманени секретни щифта ( 5 реда на 6 позиции радиално разположени ) плюс двойно много здраво закрепване закрепване на секретната вложка осигуряват до 3 тона устойчивост срещу “изтегляне”  и висока защита от разпробиване.
  • Специална конструкция за защита от “бъмпинг”
  • Прецизна изработка – Секретната вложка na KABA Penta с до 30 щифта не би могла да се изработи  от човек поради изключителната часовникарска прецизност характерна за швейцарска технология. Ето защо всички тези прецизни детайли се изработват от роботизирани системи с безкомпромисен контрол за качество.
  • Патент на профила на ключа до 2033 г. осигурява 100% защита от копитане . Копия на ключове се поръчват само в завода производител срещи карта за сигурност.

 

  • Изработка на уникален шифър чрез прецизно 3D фрезоване върху 3 реда по ръба на ключа. Профилът на ключа е уникален за всеки патрон. Копие на ключ не се изработва никъде по света. Поръчва се в завода на KABA в Австрия с копие от картата за сигурност.

 

  • Ключ – компактен удобен, с приятен дизайн , реверсивен – без значение на страна за поставяне в ключалката, патентован профил до 2033 г. защита от дублиране – FP ( factory protection) , заготовки за дубликати не са достъпни за ключари никъде по света. Дубликати се поръчват чрез изпращане на  копие на Карта за сигурност в завода само от ASD BG.
    Penta е взето от цифрата пет на гръцки и означава пет реда усилени стоманени щифтове разположени радиално в цилиндър по 6 броя осигуряващи като изключителна здравина срещу изтегляне, трилиони   секретност – практически  всеки произведен ключ е уникален и отключва само една ключалка Penta. Тази уникалност произтича не само от многото “ямки” , които се виждат с просто око нарязани в три реда по ръба на ключа. Ако въоръжите вашето око ще видите и не кръглата форма на тези “ямки” , което означава че те са изработени с прецизно 3D фрезоване и нямат нищо общо с познатите “ямкови” ключалки с кръгла форма и различна дълбочина за позицията.
  • Опцията за интегриране на трислойна стоманената ламела с висока якост в тялото на ключалката, увеличава многократно неговата съпротива срещу  счупване и го прави сигурен дори без защитен обков. Ние лично направихме тестове , при което патрон с ламела захванат здраво в челюстите на менгеме  беше огънат над 60%  без да се счупи ламелата. Вижте снимката от теста. Когато патрона е монтиран в бравата , няма физическо пространство за подобно насилствено огъване . Посетете и нашият youtube канал.

Надеждност и издържливост. За производството на КАБА Пента в Австрия се използва Швейцарска технология , с доказано над 150 години качество. Съчетанието на уникален швейцарски дизайн с немска дисциплина при производството прави този ключалката KABA Penta изключително надеждна и дълговечна в експлоатацията.
Сертификати – KABA Penta е тествана и сертифицирана със следните  международни сертификати:
• EN1303 Key Related Security Grade 6 and Attack Resistance Grade 2 with optional steel reinforcement or with security door hardware
• DIN 18252 Grade 82
• VdS B, VdS BZ and master key systems •
Master key системи.
Системата KABA penta  с огромните възможности за прегрупиране даде възможност за създаването на “Революционна иновация”  за системи с мастер ключ. Това е софтуерната системата  за планиране “Kaba Keylink” която дава за първи път възможност , за промяна на достъпа до врати ( ключалки KABA Penta) , без да се налага замяна на самите ключалки, а само изработка на нови  ключове.  Така за  първи път в историята на механичните системи за контрол на достъп могат да се променят права подобно на електронните , но с предимствата за надеждност и енергонезависимост на механичната систем
За ценова информация и закупуване посетете нашия е-магазин на адрес : https://eshop.asdbg.com/products/category/278/kaba-penta/

Само до 28.02.2022 , поръчайте oнлайн с код за продуктова отстъпка : PentaCode7 

Related Posts