Смарт брави ASD , устройства и софтуер

Уникално конструктивно решение за смарт ключалка ASD

Представяме ви нашият нов TTLock smartlock продукт ASD N11 B-PIN с повишена  сигурност срещу взлом.

Продуктът е DYI   и не изисква за монтажа специални умения и инструменти  – използва се само отвертка.  Монтира се на мястото на стандартен патрон.

Уникално  конструктивно решение  , което позволява да се монтира на врати с различни дебелини и асиметрия на разположението на бравата без никакви рестрикции!

Както е известно дори избора  на един стандартен секретен патрон трябва да се съобрази с дебелина на врата + дебелина на декоративни или защитни розетки , асиметрия на разположението на вкопаната брава, за да функционира правилно. За ASD N11 B-PIN това не е необходимо.

Забележително просто и същевременно много надеждно решение –  лесно монтиране на  патронна вложка с DIN палец в гнездото на секретната  брава , след което в квадратния отвор на палеца на вложката преминава задвижващия резетата на брата квадрат.

Смарт бравата ASD N11-PIN се захваща изключително здраво с два винта М5 от вътрешната страна на вратата , което значително повишава устойчивостта  срещу взлом сравнено с модел ASD C10B.

Това прави този “smartlock” модел подходящ за имплементиране на входни  блиндирани врати , превръщайки ги в „умни врати” на една изключително приемлива цена.

Очакваме продукта наличен за продажба края на септември 2021. За въпроси и предварителни поръчки  се обадете на тел. 0878 900 491. Може да направите и запитване с този линк. 

Вижте кратко видео за монтажа!

Вижте всички всички подукти ” Смарт брави ASD” в нашия електронен магазин https://eshop.asdbg.com/

Related Posts